Gumová dlažba je spojením jednoduché a rychlé montáže, snadné tvarovatelnosti a úprav, bezpečnosti, ochraně proti pádu oproti běžným povrchům a vkusného podložení v jednom.

Proč tedy právě naše gumová dlažba?

Protože jde seskládat opravdu jednoduše a její pokládka není vůbec složitá.

V tloušťce, kterou nabízíme (25 mm), nepotřebujete žádné spojovací kolíky, stačí Vám jakékoliv polyuretanové lepidlo, které nalepíte na spodní stranu podložky podle obrázků níže.

Poté už pokryjete plochu, kterou potřebujete a případný, přebytečný materiál Vám stačí odříznout zalamovacím nožíkem s náhradními čepelemi.

Naše gumové dlaždice je vhodné pokládat na vhodně, předem připravený povrch. Tím se rozumí asfaltový, betonový, nebo také na dřevěný podklad, kdy se dlaždice dají použít jako vrchní vrstva na terasová prkna a vytvořit tak pěkný dojem celistvé gumové dlažby.

Pokládka dlažby puzzlePokládka klasické dlažby

Z čeho je gumová dlažba vyrobena?

Gumová dlažba, kterou nabízíme, je vyrobena tzv. pryže SBR (pryže pro všeobecné použití), jedná se o recyklovaný pryžový granulát.

Jak můžu gumovou dlažbu využít?

Zde se najde využití gumové dlažby opravdu hodně. My Vám předvedeme ty nejběžnější, ale kdo ví, třeba přijdete na nějaké, které jsme nezmínili.

Fantazii se meze nekladou.

Zahrady a terasy

Zahradní dlaždice – gumovým dlaždicím i v tloušťce 25 mm nevadí Vaše terasové a zahradní stolky i židle a nezanechají v nich otisky

Pod pergoly a do altánků – platí to samé při použití jako u terasových dlaždic

Fitness

Podlaha do fitness center a na workoutové hřiště – díky skvělým tlumícím vlastnostem je i tento typ dlažby vhodný do posiloven, kde tlumí dopady činek

Dětské hřiště

Zde mají gumové desky hlavní účel, a to je bezpečí dětí. Kolikrát se i Vám stalo, že dítě při hraní na dětském hřiště poranilo při pádu. Při stavbě dětského hřiště, ať už se jedná o hřiště veřejné, nebo soukromé na zahradě, zaručí gumová dlažba ochranu dětí a díky různobarevnému využití si lze dětské hřiště nakombinovat podle Vašich potřeb.

Okraj okolo bazénu

Díky protiskluzovým vlastnostem je gumová dlažba velmi vhodná i jako okraj u nadzemního, nebo klasického bazénu. Při výstupu mokrou nohou z bazénu nedojde k podklouznutí a tím pádem i poranění.

Sportovní využití

Sestrojení soukromého, nebo veřejného sportoviště je s gumovou dlažbou opravdu hračka. Díky dobrým odrazovým vlastnostem je vhodná i pro míčové hry a díky jejím výše zmíněným bezpečnostním vlastnostem nedojde k poranění při hře.

Jak ale tahle dlažba snáší špatné počasí?

Naše dlažba je odolná i proti nepříznivým vlivům počasí, jako je déšť a mráz. Dlažba je mrazuvzdorná a vodopropustná a po namočení nemá žádný problém s usycháním.

O údržbě a přípravě dlažby k montáži, montáži samotné si řekneme v další aktualitě.

https://www.pryzovepodlozky.cz/news/udrzba-pokladka-pryzove-dlazby

To je od nás vše!